Over ons.

Al meer dan 15 jaar zijn wij een begrip in de bouwwereld. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor bouw gerelateerde onderwerpen. Lees meer over Gipsplaten Afwerken!

Gestart in 2007

Destijds was er veel behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en aannemersbedrijven. Er moest een collectief komen die inzicht kon geven in de regels en voorschriften. Er ontstond een onafhankelijk platform met specialist op verschillende gebieden. ​

De Missie

Online lees je dat veel consumenten op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers en stucers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. ​Gipsplaten Afwerken besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echt een expert in. Dit is een vakman met minimaal 10 jaar werkervaring!

Our Team

Dennis van gipsplaten afwerken.

Geert Hendrik

Relatiebeheer

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten bouwbedrijven. Zijn specialiteit ligt op het gebied van stucen en behangen van gipsplaten. Vooral het gebied van nieuwbouw heeft hij veel kennis.

Diana van Gipsplaten afwerken.

Becca Crawford

Blogger

De teksten die je leest op deze website zijn geschreven door Becca. Na haar studie Bouwkunde op de universiteit besloot zij blogs te schrijven voor Bouwsector Nederland en Advies Nederland.

Jeroen van Gipsplaten Afwerken.

Jeroen boom

Projectmanager

Al onze projecten worden gecontroleerd door Jeroen. Pas wanneer hij akkoord geeft op het werk dan leveren wij de woning op. Hij is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in gipsplaat!

De gipsplaten specialist van Nederland

In totaal werken er meer dan 100 vakmannen bij Bouwsector Nederland. Deze hebben allemaal hun eigen specialiteit. Zie ons overzicht met partners.

Zoek je een vakman voor je gipsplaten? Huur ons dan in en maak gebruik van onze aanbieding!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven